Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Zivot škole

Energija je svuda oko nas

Енергија је свуда око нас је иницијатива која је потекла од Центра за развој и примену науке, технологије и информатике. Иако је сам назив акције провокативан у смислу да може да сугерише да енергије има довољно, циљ акције је управо да се пробуди свест о проблему енергије код најмлађих чланова нашег друштва. Циљ је не само освешћивање ученика о енергетским проблемима већ и у креативно размишљање у реализацији идеја које могу допринети бољем схватању проблема са којим се суочавамо. Овом иницијативом ЦНТИ има жељу да се покрене низ активности ученика и ментора у школама Војводине на осмишљавању и реализацији мини пројеката на теме из следећих области:
  • Алтернативни и обновљиви извори енергије
  • Енергетска ефикасност (рационално коришћење)
  • Екологија, управљање отпадом и енергија

Организатори и реализатори су Центар за развој и примену науке, технологије и информатике и Савез информатичара Војводине.

Наш ученик Растко Замуровић, ученик II3 одељења природно - математичког смера, освојио је треће место у категорији "Мултимедијалне презентације" са својом презентацијом "Напуштене зграде", ментор ученика била је мр Снежана Замуровић, професор рачунарске групе предмета.

 

 
Свети Јован Шангајски
Anketa
Zašto volim GIMNAZIJU:
 
Ko je na vezi !
Imamo 23 gostiju na mreži
Statistika
Broj pregleda članka : 1093985